About us

KG Greenhouses introduces Hortipower, innovative energy storage systems for horticulture

De wereld bevindt zich in een energietransitie van het opwekken van elektriciteit door middel van fossiele brandstoffen zoals gas en kolen, naar het opwekken van elektriciteit door middel van duurzame bronnen zoals zon en wind. Met het toenemende aandeel in duurzame energie, neemt de behoefte aan flexibiliteit in het energiesysteem toe. Elektriciteitsopslag is één van de manieren om aan deze behoefte te voldoen. Met het energieopslagsysteem van Hortipower kan de tuinbouw bijdragen aan de energietransitie. Hortipower is de exclusieve dealer voor de tuinbouwsector van Volstora, een Nederlandse producent van een aantal vernieuwende batterijsystemen.

Hortipower is a new initiative of KG Greenhouses. KG Greenhouses is a greenhouse builder and specialist in turnkey projects in greenhouse horticulture. From automation to shading, from water technology to cultivation table systems, the field of activity has continued to grow in almost 50 years. What distinguishes KG Greenhouses is the breadth of our delivery package and the close collaboration between the various disciplines, such as greenhouse demolition, greenhouse construction, heating, installation technology and cultivation table systems. Beautiful projects have now been completed in more than 35 countries.

KG Greenhouses heeft een energieopslagsysteem voor de opslag van energie van de eigen zonnepanelen besteld, het systeem wordt binnenkort geleverd. Hierdoor hebben we proefproject in eigen beheer. Houd onze website in de gaten voor updates!

Contact Hortipower!

Voor meer informatie:
Hortipower.nl
Marco van Trigt
T: +31 (0)10 52 12 644
E: marco@hortipower.nl
www.hortipower.nl

logo-kgmdical