Over ons

KG Greenhouses introduceert Hortipower, vernieuwende energieopslagsystemen voor de tuinbouw  

De wereld bevindt zich in een energietransitie van het opwekken van elektriciteit door middel van fossiele brandstoffen zoals gas en kolen, naar het opwekken van elektriciteit door middel van duurzame bronnen zoals zon en wind. Met het toenemende aandeel in duurzame energie, neemt de behoefte aan flexibiliteit in het energiesysteem toe. Elektriciteitsopslag is één van de manieren om aan deze behoefte te voldoen. Met het energieopslagsysteem van Hortipower kan de tuinbouw bijdragen aan de energietransitie. Hortipower is de exclusieve dealer voor de tuinbouwsector van Volstora, een Nederlandse producent van een aantal vernieuwende batterijsystemen.

Hortipower is een nieuw initiatief van KG Greenhouses. KG Greenhouses is een kassenbouwer en specialist op het gebied van turn-key projecten in de glastuinbouw.  Van automatisering tot scherming, van watertechniek tot kweektafelsystemen, het werkterrein is in bijna 50 jaar tijd steeds verder gegroeid. Wat KG Greenhouses onderscheidt is de breedte van ons leveringspakket en de nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines, zoals afbraak van kassen, bouw van kassen, verwarming, installatietechniek en kweektafelsystemen. In meer dan 35 landen zijn inmiddels mooie projecten gerealiseerd.

KG Greenhouses heeft een energieopslagsysteem voor de opslag van energie van de eigen zonnepanelen besteld, het systeem wordt binnenkort geleverd. Hierdoor hebben we proefproject in eigen beheer. Houd onze website in de gaten voor updates!

Neem contact op met Hortipower!

Voor meer informatie:
Hortipower.nl
Marco van Trigt
T: +31 (0)10 52 12 644
E: marco@hortipower.nl
www.hortipower.nl

logo-GHM
logo-kgmdical